Gastronomy Incentives Events Travel Meetings
Home » Evenementenorganisatie, Exclusieve evenementen Bel nu » 0180 - 82 02 86

Voor incentive reizen, zakenreizen of exclusieve evenementen zit u goed bij evenementenorganisatie Touch the World

Hét adres voor een unieke belevenis

Voor op maat gemaakte incentive reizen, zakenreizen of exclusieve evenementen moet u bij Touch the World zijn. Wij zijn ervaren (meer dan 20 jaar al goede contacten wereldwijd) en deskundig en daarmee een betrouwbare en ervaren partner. Ook voor uw bedrijf zetten wij graag een evenement of zakenreis op die aansluit bij uw specifieke wensen. Wij staan bekend om het maken van creatieve en passende voorstellen. Kijk voor reeds georganiseerde exclusieve evenementen op de website en zie wat wij voor u kunnen doen. Ook incentive reizen of zakenreizen zoals een skivakantie in Oostenrijk, een reis naar Malta of een city trip naar New York behoort tot de mogelijkheden. U kunt het zo gek niet bedenken of onze evenementenorganisatie doet het. Beloon uw goede relaties of motiveer uw personeel met een “once in a lifetime” ervaring.

Van exclusieve evenementen tot zaken- en incentive reizen; evenementenorganisatie Touch the World biedt full service

Heeft uw bedrijf binnenkort een jubileum te vieren? En wilt u voor uw personeel of relaties exclusieve evenementen, incentive reizen of zakenreizen organiseren? Touch the World biedt full service en regelt alles! Wij richten ons op bedrijven, groepen, verenigingen maar ook particulieren. Reizen in de breedste zin van het woord, dat is Touch the World. Wat wij zoal doen:

Laat ons evenementenbureau ook uw evenement organiseren verbaas u over onze creatieve en passende oplossingen.

Neem contact op voor een event met ‘personal touch’! Bel of mail vandaag!

Wilt u samen nadenken over een creatieve invulling van uw evenementen? Bel Touch the World 0180-820286. Mailen kan ook op info@touch-the-world.nl of vul ons contactformulier in zodat wij uw evenement tot een unieke belevenis maken.


Interessant? Deel deze pagina

Meer interessante pagina's: Huwelijksreis, Culinaire Reis - Evenementenorganisatie, Exclusieve evenementen - Incentive reis, Feest organiseren
Home