Gastronomy Incentives Events Travel Meetings
Home » Huwelijksreis, Culinaire Reis Bel nu » 0180 - 82 02 86

Een goed georganiseerde huwelijksreis, culinaire reis of reizen zoals golfreizen boekt u bij feestorganisatie Touch the World

Een unieke belevenis met personal touch

Bij Touch the World, de evenementen-, reis-, en feestorganisatie krijgt ieder feest en iedere reis de aandacht die het verdient. Met 20 jaar wereldwijd goede contacten zijn wij ervaren te noemen en een betrouwbare partner. Als u echt iets bijzonders wil boeken, zoals uw “once in a life time” huwelijksreis of een culinaire reis naar bijvoorbeeld Porto in Portugal, dan sluiten wij aan bij uw specifieke wensen. Door onze creativiteit zijn wij uniek en komen tevreden klanten terug. Wij staan bekend om het maken van passende voorstellen op maat. Kijk voor bijvoorbeeld golfreizen met golfarrangementen op de website en zie wat wij voor u kunnen doen.

Geniet van reizen met onze georganiseerde golfreizen, of uw speciale huwelijksreis die wij ook culinair invullen

Heeft u binnenkort een jubileum te vieren? Gaat u trouwen of wilt u uw vrienden uitnodigen in een bijzondere setting? Huwelijksreizen worden tegenwoordig steeds meer gecombineerd met een uitnodiging aan familie en vrienden om bijvoorbeeld mee te gaan naar het buitenland om de huwelijksvoltrekking bij te wonen. Zo’n combinatie van een culinaire reis en huwelijksreis regelt de full service feestorganisatie Touch the World als geen ander. Alles op maat en toegespitst op uw dromen. Wij regelen alles! En door onze expertise worden we zowel ingezet door bedrijven, groepen, verenigingen en particulieren. Een overzicht van wat wij doen:

Neem contact op met onze feestorganisatie met ‘personal touch’! Bel of mail vandaag!

Geïnteresseerd om samen na te denken over een creatieve invulling van uw bijzondere culinaire reis of huwelijksreis? Bel Touch the World 0180-820286. U kunt ook mailen op info@touch-the-world.nl of ons contactformulier invullen. Wij garanderen dat uw reis of feest een unieke belevenis wordt!


Interessant? Deel deze pagina

Meer interessante pagina's: Incentive reis, Feest organiseren - Evenementenorganisatie, Exclusieve evenementen - Huwelijksreis, Culinaire Reis
Home